Utazások Bledbe

Körutazások, városnéző -és kiránduló programok a Bledi -és a Bohinji-tóhoz, a Vintgár szurdokba, Postojnába, Predjama barlangvárához, Piránba és a csodálatos Szlovénia még megannyi látnivalójához. Tarts velünk Te is!
 • Orchidea kavalkád és csodatévő tó
  Szállás: nincs szállás

  Szlovénia utazás , Dobronak utazás , Lendva utazás ,

  9.900 Ft-tól/fő
  1 napos buszos utazás Szlovéniába

  A virágvarázs megtekintése után ellátogatunk egy másik csodás helyre, a Bakonaki tóhoz. A tó környéke a mai napig különlegesnek számít , az itt található Szent Vid kápolna már ősidők óta „templomos” hely volt, és az itt fakadó forrást is gyógyító erejűnek tartják.

  1 napos utazás
  busszal
  önellátás
  RÉSZLETEK
 • Szilveszter Szlovéniában II

  Szlovénia szilveszteri utazás , Bled szilveszteri utazás , Bled szilveszteri utazás , Bohinj szilveszteri utazás , Ljubljana szilveszteri utazás , Maribor szilveszteri utazás , Postojna szilveszteri utazás , Predjama szilveszteri utazás , Skofja Loka szilveszteri utazás ,

  56.900 Ft-tól/fő
  3 napos szilveszteri kiskörút Szlovénia nevezetességeinél

  Tarts velünk egy csodás téli utazásra Szlovénia legszebb látnivalóihoz. Utazásunk során ellátogatunk Mariborba, Ljubljanába, a világhírű Postojnai cseppkőbarlanghoz, látogatást teszünk a Predjama barlangvárnál. Bled, Szlovénia zöld szíve a mi szívünket is megdobogtatja télen is varázslatos szépségével.

  3 napos utazás
  busszal
  reggeli
  félpanzió
  RÉSZLETEK
 • AKCIÓ
  Szilveszter Szlovéniában

  Szlovénia körút , Ljubljana körút , Maribor körút , Postojna körút , Predjama körút , Ptuj körút , Skofja Loka körút ,

  79.500 Ft-tól/fő
  Szilveszteri utazás Szlovénia legszebb látnivalóinál

  Igazi téli utazás Szlovénia legszebb látnivalóinak megismerésével. Lendva, majd Maribor után Postojnába utazunk, ahol elfoglaljuk szállásunkat. Szilveszteri utunk alatt megismerkedünk Predjama várával, a Postojna barlangrendszerrel. Ljubljana megismerése után Postojnában szilveszterezünk.

  4 napos utazás
  busszal
  kombinált ellátás
  RÉSZLETEK