Szlovénia utazás - Orchidea kavalkád és csodatévő tó nincs szállás - Dobronak, Lendva
Szlovénia utazas - Orchidea kavalkád és csodatévő tó
9.900Ft/fő-től
Szállás: nincs szállás

Orchidea kavalkád és csodatévő tó

1 napos buszos utazás Szlovéniába
 • + 6
  fotó
 • városlátogatás
  1 napos út, busszal, család, fotóstúra, gyerekekkel, hétvége, kultúra, városlátogatás
  BUSSZAL
  ÖNELLÁTÁS
  1 nap / 0 éj
  A virágvarázs megtekintése után ellátogatunk egy másik csodás helyre, a Bakonaki tóhoz. A tó környéke a mai napig különlegesnek számít , az itt található Szent Vid kápolna már ősidők óta „templomos” hely volt, és az itt fakadó forrást is gyógyító erejűnek tartják. imadlakvilag.hu
  Programleírás

  1 nap: Pécs – Nagykanizsa – Lendva – Dobronak – Lendva – Nagykanizsa – Pécs
  Indulás Pécsről 5 órakor. Rövid technikai szünet Nagykanizsán, majd Lendvára érkezünk, mely kisváros, a szlovéniai magyarság központja.


  Gyalogos városnézés során, megtekintjük a főbb nevezetességeket ( Városháza, Szt. Erzsébet templom, kulturális Központ, Zsinagóga stb.) A város jelentős műemléke a domboldalban álló vár, melynek kiállításait járjuk végig, köztük a település híres szülöttjének Zala (Mayer) György szobrászművésznek emléket állító bemutató termet is felkeresve.


  Majd a Lendva melletti Dobronak nevű település határában lévő Orchidea Farm Trópusi Kertjéhez vezet utunk, ahol helyi vezető mutatja be a változatos trópusi növényeket, s természetesen orchidea vásárlásra is lehetőség nyílik, a széles kínálatból.


  Ez után, az ugyancsak Dobronak község melletti, a Bakonaki tónál található az Energia Parkot látogatjuk meg, amely gyógyító hatásáról ismert. A 26 Energia pont mellett a Szent - Vid kút vizének is gyógyító hatása van.


  A gyógyító energiával feltöltődve, fakultatív program keretében egy közeli pincegazdánál, helyi ízeket ismerhetünk meg, egy tartalmas vacsora keretében, majd a helyi borok kóstolásával zárjuk programunkat. Visszautazás Pécsre, ahova a késő esti órákban érkezünk.


  Fontos információK: 

  A Trópusi Kertben ajándékválasztási lehetőség – kaspó, virágkezelési útmutató, vagy orchidea átültetéshez egységcsomag. 

   

  Belépődíjak:

   Lendva – Vinárium Kilátó 5 €/fő

   Lendva – Vár 5 €/fő

   Orchidea Farm – 5 €/fő

   Vacsora, borkóstolóval – 20 €/fő   Utazás: nyugati típusú autóbusszal (légkondicionáló, TV, videó, minibár).

  Ellátás: Fakultatív vacsora lehetőség!  Helyi ízekből összealított vacsora borkóstolóval, Figyelem: csak ebben a két  dátumban van lehetőség a fakultatív vacsora!  2018.05.26.;  2018.09.15.

  A részvételi díj tartalmazza: Utazás nyugati típusú autóbusszal (légkondicionáló, TV, videó, minibár WC), magyar nyelvű idegenvezetést .

  A részvételi díj nem tartalmazza: a Baleset, Betegség, Poggyászbiztosítást (BBP), a stornó (útlemondási) biztosítás mely egyénileg köthető és a programok belépődíjait.


  Díjmentes felszállási lehetőség az alábbi városokban:

  *Baja, *Bonyhád, Böhönye, Dombóvár, Kaposvár, Keszthely, Komló, Körmend, Marcali, Mohács, Nagyatád, Nagykanizsa, Pécs, *Szekszárd, Szentlőrinc, Szigetvár, Vasvár, Zalaegerszeg

  Online Jelentkezés
  1

  Amennyiben csak egy utazási mód választható a kijelölés autómatikus, ha több kiutazási mód is lehetséges, válaszd ki a számodra megfelelőt.

  A naptár segítségével válasszd ki mikor szeretnél utazni. A naptár csak a rendszerünkben foglalható időpontokat tartalmazza. Amennyiben eltérő időpontban szeretnél foglalni kérj ajánlatot kollégáinktól!

  • Jelölések:
  • Foglalható dátum
  • Akciós ajánlat
  • Legjobb ár

  A naptárban szereplő árak, minden esetben az adott napon foglalható legjobb alpárat jelölik és egy főre vonatkoznak (általában a két-három ágyas szobatípusra vontakoztatva)!

  2

  Válassz egy turnust! Ha csak egy választható, akkor a kijelölés automatikus!

  3

  Válassz egy elhelyezés- illetve szobatípust és máris láthatod a teljes árkalkulációt.

  A további opciók beállításával (választható felárak, fakultatív programok) az ár módosítható.

  Ha más-más kombinációkra, időpontokra is kiváncsi vagy egyszerűen válts másik időpontra, vagy válassz egy másik opciót, ahol lehetséges.

  Árinformáció
  Utazás nyugati típusú autóbusszal (légkondicionáló, TV, videó, minibár WC), magyar nyelvű idegenvezetést
  a Baleset, Betegség, Poggyászbiztosítást (BBP), a stornó (útlemondási) biztosítás mely egyénileg köthető és a programok belépődíjait

  A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.


  A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
  Orchidea kavalkád és csodatévő tó legjobb áron 9.900 Ft/fő-től foglalható
  2019-04-20 és 2019-09-14 között összesen 4 időpontban.*
  ** Az Orchidea kavalkád és csodatévő tó árai a szabad szobák és/vagy busz illetve repülőhelyek foglalhatóságának függvényében változhatnak!
  A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek!
  Pontos árkalkulációt árajánlatkérés vagy jelentkezés esetén küldenek kollágáink!
  Kérdésed van? Írj nekünk!

  Szakértő kollégáink segítenek!  Kérdezz bátran! Válaszolunk!
  Észrevétel, kérdés esetén fordulj kollégáinkhoz a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink egyikén, vagy dobj nekünk üzenetet vagy ajánlatkérést innen. ->

  Ajánlatkérés esetén írd le nekünk, hogy mikor szeretnél/tek utazni, hogy hányan utaztok, milyen ellátást esetleg milyen szállást szeretnétek stb., így kollégáink pontosabban és gyorsabban tudnak neked megfelelő ajánlatokat küldeni.


  Ajánlatkérő adatai


  Név
  E-mail
  Telefonszám

  Ajánlatkérés részletei

  Üzenet
  Ellenőrző kérdés:
  Nem vagyok robot
  Hasonló utazások
  4
  Ajánlatkérés
  Utazás adatai

  Orchidea kavalkád és csodatévő tó

  Szlovénia | Dobronak, Lendva

  Idöpont

  -

  Időtartam

  Kiutazás

  Ellátás

  Útkód

  7QE66KISB- IKA

  Ajánlatkérő adatai
  Ajánlatkérő neve:
  E-mail cím:
  Telefonszám:
  Megjegyzés
  Megjegyzés | Üzenet:
  Megrendelő adatai
  Megrendelő neve:
  E-mail cím:
  Telefonszám:
  Cím:
  Utasok adatai
  Megjegyzés
  Megjegyzés | Üzenet:
  Ellenőrző kérdés:
  Nem vagyok robot
  • A imadlakvilag.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
  • Az ajánlatkrés vagy jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
  • Az utazási szerződés az ajánlatkérésre / jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének vagy teljes összegének megfizetése és a kért dokumentumok (utazási szerződés, utazási feltételek stb.) megrendelő által aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre az utazásszervező utazási feltételei és utazási szerződései alapján!
  • Felhívjuk a figyelmet, hogy az árváltoztatás jogát az adott utazás szervezője minden esetben fenntartja (ezt általában a szabad szálláskapacitás, repülőjárat, buszjárat foglalhatósága, illetve a Forint-Deviza árfolyamváltozás befolyásolhatja).
  • Kizárólag utazásszervező kollégáink által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek, illetve a fent felsorlt feltételek teljesülésének függvényében!
  • A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk.
  • Ön, mint weboldal felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.