Szlovénia utazás - Síelés Szlovéniában 3* - Bohinj, Ljubljana, Maribor, Postojna, Skofja Loka, Vogel
Szlovénia utazas - Síelés Szlovéniában
59.900Ft/fő-től

Síelés Szlovéniában

Síeléssel egybekötött hétvége a festői Szlovéniában
 • + 9
  fotó
 • aktív túrák
  család, csapaptépítés, gyerekekkel, hétvége, kultúra, síelés, síút, városnézés
  BUSSZAL
  REGGELI
  Igazi téli kiruccanás Szlovéniába síelési lehetőséggel a Vogel és a Maribor Síközpontban. Utunk során Szlovénia számos kulturális és természeti látnivalójával ismerkedhetnek meg utasaink. Utunk során érintjük Postojnát, Bohinjt, ellátogatunk a Vogel hegyre, Ljubljanaba, Skofja Loka hangulatos városába és Mariborba. imadlakvilag.hu
  Programleírás

  1. nap: Budapest – Lendva – Posztojna – Bohinj
  Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Utazás Lendva városába. A Lendvai vár és a legfontosabb nevezetességek megtekintése után folytatjuk utunkat az ország leghosszabb ismert karsztvidéki barlangjához a Postojnai cseppkőbarlanghoz. A sokszínű és formájú cseppköveket részben barlangvasúton, részben gyalogosan tekinthetjük meg. Érkezés a Bohinj környéki szálláshelyre az esti órákban.

  2. nap: Egész napos síelési lehetőség a Vogel Sícentrumban
  Reggeli után transzfer a térség legkedveltebb sícentrumához. A Vogel 570 és 1800 méter között terül el. A szezon decembertől április közepéig tart, gyakran azonban még tovább. Egészen a völgyig lemenő pálya az alacsony magasság ellenére is hóbiztos, mivel egy hideg völgykatlanban fekszik. A sípályákhoz egy kabinos felvonó visz fel, ahol két négyüléses, egy duplaszékes, egy együléses és négy húzólift található. A pályák nagyobb része lankás, kezdőknek ideális, de vannak piros pályák is. A pályarendszer összesen 22 km-es. Mélyhóterepek is vannak, a jelölt pályákon kívüli részek ideálisak a freeride-ra. A freestyle kedvelőit egy igen profi funpark várja, ahol versenyeket is rendeznek. Visszautazás a szállásra a kora esti órákban.

  3. nap: Skofja Loka – Ljubljana – Ptuj - Maribor
  Reggeli a szállodában, majd utazás Skofja Lokába, mely Szlovénia műemlékekben leggazdagabb kisvárosa. Séta a középkori hangulatú óvárosban, majd továbbutazás a Ljubljanica folyó partján fekvő szlovén fővárosba. Történelmi belváros, pezsgő életű egyetemi negyed, évszázados emlékek, parkok és folyópart. Ljubljanaban a folyó jobb partján található a régi városrész, míg a bal partján az új városnegyedek terülnek el. Városnézésünk során megtekintjük az óváros fölé magasodó várat, a barokk belvárost, a Ljubljanica partjára épült katedrálist, illetve a Tromostovje Hármas hidat. A mai nap utolsó állomása Szlovénia egyik legrégebbi városa, Ptuj. A város fölé magasodó X. században épült várával, belvárosának műemlékvédelem alatt álló gyönyörű épületeivel, az apró terekkel, kacskaringós utcákkal és a környező havas hegyekkel csodás látványt nyújt az idelátogatóknak. Belvárosi sétánk alkalmával megtekintjük a város főterén, a Szent György-székesegyházat és az itt magasodó Várostornyot, mely eredetileg őrtorony volt illetve az Orpheusz követ. Érkezés a Maribor környéki szálláshelyre az esti órákban.

  4. nap: Síelési lehetőség Maribor-Pohorje síterepen – Budapest
  Reggeli után utazás a maribori síterülethez, melynek szintkülönbsége mintegy ezer méter. A völgyből egy modern kiskabinos felvonó szállítja utasait a pályarendszerhez. Összesen 41,5 km pálya (kék, piros és fekete) és 22 sílift tartozik hozzá, melyek óránként 18 000 sízőt és snowboardost képesek szállítani. Hazaindulás a késő délutáni órákban, érkezés Budapestre késő este.

  Részvételi díj: 59.900,-Ft/fő
  Félpanziós felár: 15.000,-Ft/fő, Egyágyas felár: 12.000,-Ft/fő
  Utasbiztosítás köthető.
  Sztornó biztosítás: 1,5%


  Tájékoztató a belépőkről és egyéb költségekről:
  1 napos síbérlet Bohinj-Vogel kb 29 EUR/felnőtt (16 EUR/gyerek)
  1 napos síbérlet Maribor-Pohorje kb. 27 EUR/felnőtt (12 EUR/gyerek)
  Lendva vár 6 EUR
  Postojnai cseppkőbarlang 23 EUR
  Postojna - audio guide 2 EUR
  Ljubljanai vár siklóval 8 EUR


  Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő! kb. 1,5 EUR/fő/éj

  Indulás: Budapest, Déli pályaudvar, Koronaőr köz. Vidéki felszállóhelyeken is lehetőség van csatlakozni, részletek lentebb. Az utazás emelt szintű nyugati tipusú autóbusszal történik, - video, vagy DVD; büfé.
  Kiutazás: autóbusszal
  Szállás: *** szálloda
  Ellátás: Az utazás időtartama alatt reggelis alapellátás biztosított, félpanziós felár (vacsora) külön díj ellenében igényelhető.

  Csatlakozási lehetőségek
  Síelés Szlovéniában utazásunkhoz az alábbi helyeken csatlakozhatsz.
  • Balatonakarattya | Lukoil benzinkút
  • Balatonlelle | Marche
  • Budapest | Déli pu. Koronaőr köz
  • Nagykanizsa | Tesco parkoló
  • Síófok | Szekszárdi lehajtó Tesco parkoló
  • Székesfehérvár | Shell kút M7
  A felszállóhelykre vonatkozó pontos találkozási időpontot a részvételijegyen tüntentetik fel kollégáink!
  Árinformáció

  Kötelező felárak
  1. Foglalási díj: 500 Ft/felnőtt, 500 Ft/gyermek.

  Választható felárak
  1. Félpanziós felár: 12000 Ft/felnőtt, 12000 Ft/gyermek.


  A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.


  A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
  Kérdésed van? Írj nekünk!

  Szakértő kollégáink segítenek!  Kérdezz bátran! Válaszolunk!
  Észrevétel, kérdés esetén fordulj kollégáinkhoz a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink egyikén, vagy dobj nekünk üzenetet vagy ajánlatkérést innen. ->

  Ajánlatkérés esetén írd le nekünk, hogy mikor szeretnél/tek utazni, hogy hányan utaztok, milyen ellátást esetleg milyen szállást szeretnétek stb., így kollégáink pontosabban és gyorsabban tudnak neked megfelelő ajánlatokat küldeni.


  Ajánlatkérő adatai


  Név
  E-mail
  Telefonszám

  Ajánlatkérés részletei

  Üzenet
  Ellenőrző kérdés:
  Nem vagyok robot
  Hasonló utazások
  4
  Ajánlatkérés
  Utazás adatai
  ★★★

  Síelés Szlovéniában

  Szlovénia | Bohinj, Ljubljana, Maribor, Postojna, Skofja Loka, Vogel

  Idöpont

  -

  Időtartam

  Kiutazás

  Ellátás

  Útkód

  2AZSQ4IGI- TDM

  Ajánlatkérő adatai
  Ajánlatkérő neve:
  E-mail cím:
  Telefonszám:
  Megjegyzés
  Megjegyzés | Üzenet:
  Megrendelő adatai
  Megrendelő neve:
  E-mail cím:
  Telefonszám:
  Cím:
  Utasok adatai
  Megjegyzés
  Megjegyzés | Üzenet:
  Ellenőrző kérdés:
  Nem vagyok robot
  • A imadlakvilag.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
  • Az ajánlatkrés vagy jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
  • Az utazási szerződés az ajánlatkérésre / jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének vagy teljes összegének megfizetése és a kért dokumentumok (utazási szerződés, utazási feltételek stb.) megrendelő által aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre az utazásszervező utazási feltételei és utazási szerződései alapján!
  • Felhívjuk a figyelmet, hogy az árváltoztatás jogát az adott utazás szervezője minden esetben fenntartja (ezt általában a szabad szálláskapacitás, repülőjárat, buszjárat foglalhatósága, illetve a Forint-Deviza árfolyamváltozás befolyásolhatja).
  • Kizárólag utazásszervező kollégáink által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek, illetve a fent felsorlt feltételek teljesülésének függvényében!
  • A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk.
  • Ön, mint weboldal felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.