utazás -   -
 utazas -
Ft/fő-től
 


imadlakvilag.hu
Árinformáció

Kérdésed van? Írj nekünk!

Szakértő kollégáink segítenek!Kérdezz bátran! Válaszolunk!
Észrevétel, kérdés esetén fordulj kollégáinkhoz a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink egyikén, vagy dobj nekünk üzenetet vagy ajánlatkérést innen. ->

Ajánlatkérés esetén írd le nekünk, hogy mikor szeretnél/tek utazni, hogy hányan utaztok, milyen ellátást esetleg milyen szállást szeretnétek stb., így kollégáink pontosabban és gyorsabban tudnak neked megfelelő ajánlatokat küldeni.


Ajánlatkérő adatai


Név
E-mail
Telefonszám

Ajánlatkérés részletei

Üzenet
Ellenőrző kérdés:
Nem vagyok robot
Hasonló utazások
4
Ajánlatkérés
Utazás adatai

Idöpont

-

Időtartam

Kiutazás

Ellátás

Útkód

-

Ajánlatkérő adatai
Ajánlatkérő neve:
E-mail cím:
Telefonszám:
Megjegyzés
Megjegyzés | Üzenet:
Megrendelő adatai
Megrendelő neve:
E-mail cím:
Telefonszám:
Cím:
Utasok adatai
Megjegyzés
Megjegyzés | Üzenet:
Ellenőrző kérdés:
Nem vagyok robot
  • A imadlakvilag.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
  • Az ajánlatkrés vagy jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
  • Az utazási szerződés az ajánlatkérésre / jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének vagy teljes összegének megfizetése és a kért dokumentumok (utazási szerződés, utazási feltételek stb.) megrendelő által aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre az utazásszervező utazási feltételei és utazási szerződései alapján!
  • Felhívjuk a figyelmet, hogy az árváltoztatás jogát az adott utazás szervezője minden esetben fenntartja (ezt általában a szabad szálláskapacitás, repülőjárat, buszjárat foglalhatósága, illetve a Forint-Deviza árfolyamváltozás befolyásolhatja).
  • Kizárólag utazásszervező kollégáink által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek, illetve a fent felsorlt feltételek teljesülésének függvényében!
  • A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk.
  • Ön, mint weboldal felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.