Szlovénia utazás - Szilveszter Szlovéniában 4* - Ljubljana, Maribor, Postojna, Predjama, Ptuj, Skofja Loka
Szlovénia utazas - Szilveszter Szlovéniában
79.500Ft/fő-től

Szilveszter Szlovéniában

Szilveszteri utazás Szlovénia legszebb látnivalóinál
körutazás
barlangtúra, család, gyalogtúra, hétvége, kultúra, szilveszter, városlátogatás, városnézés, világörökség
BUSSZAL
KOMBINÁLT
4 nap / 3 éj
Igazi téli utazás Szlovénia legszebb látnivalóinak megismerésével. Lendva, majd Maribor után Postojnába utazunk, ahol elfoglaljuk szállásunkat. Szilveszteri utunk alatt megismerkedünk Predjama várával, a Postojna barlangrendszerrel. Ljubljana megismerése után Postojnában szilveszterezünk. imadlakvilag.hu
Programleírás

1. nap: Szeged (Pécs, Debrecen) – Budapest – Nagykanizsa – Lendva – Maribor (500 km)

Reggel indulás. Tornyiszentmiklósnál határátlépés. Déli órákban érkezés Lendvára. Itt felkeressük a magyar emlékeket, Szt. István szobrát és a magyar iskolát. Délután érkezünk Mariborba. Városnézés a második legnagyobb szlovén városban. Megtekintjük a Dráva-partján lévő 400 éves szőlőtőkét, a főteret, a városházát, a székesegyházat és a sétáló utcát. Továbbutazunk Postojnára ahol a Hotel Jama-ban **** szállásfoglalás, majd vacsora, mely során élő zene is lesz.

2. nap: Postojna – Predjama – Ljubljana (230 km)

Reggeli után elmegyünk egy régi vízimalmot megtekinteni. A malom belsejében bemutatják a régi eszközöket és a malom működését. Programunk után egy hangulatos várat keresünk fel. A Predjama vár egy sziklába ágyazott monumentális épület. A várban középkori berendezési tárgyak és múzeum található. Ezt követően ebéd a barlang közelében lévő étteremben. (Az út ára az ebédet is tartalmazza). Délután a postojnai-barlangrendszert ismerjük meg. Ez nemcsak Szlovénia több mint 7000 barlangjának része, hanem Európa egyik leglátogatottabb barlangja is. A földalatti „csoda” egymáshoz kapcsolódó termekkel, cseppkövekkel kápráztat el bennünket. A fantasztikus túra időtartama kb. 1,5 óra. (Túraöltözet szükséges.). Először kisvonattal, majd gyalog fedezzük fel a mesés barlangokat. Programunk után visszasétálunk a közeli szállodánkhoz ahol vacsora vár bennünket.

3. nap: Ljubljana – Szilveszter

Ezen a napon, a délelőtt elmegyünk a kb. 50 km-re lévő Ljubljanába. A fővárosba érve városnézést tartunk. Az egyetem reprezentatív épülete a szlovén történelemnek is fontos helyszíne volt. A Ferences templom barokk stílusú XVII. sz-i épületének megtekintése után átmegyünk a Hármas hídon az Óvárosba. A szépen felújított főutcája mindenki tetszését elnyeri. Lesz ajándékvásárlásra is idő. Kora délután érkezünk vissza a szállodánkhoz, ahol kis pihenő után búcsúztatjuk az óévet egy élőzenés gálavacsorával. Bőséges 5 fogásos vacsora, éjfél után újraterítéssel pörkölt. Ital tekintetében; érkezéskor egy köszöntő ital és éjfélkor egy pohár pezsgő szerepel az árban. A többi ital a helyszínen fizetendő.

4. nap: Skofja Loka - Ptuj – Nagykanizsa – Budapest (660 km)

Késői reggeli, majd hazaindulunk. Először bemegyünk Skofja Loka-ba mely az egyik legrégebbi szlovén város. Belvárosi épületei, folyóparti házai középkori hangulatot varázsolnak szemünk elé. Továbbutazva Ptujban - mely szintén több száz éves település - megállunk városnézésre. A hangulatos Dráva-parti város római kori emlékei közül az Orfeus-oszlop a legszebb. Érdekes még a Szt. György-templom, a Városi-torony és a Fő utca is. Városi sétánk után hazaindulás, és az esti órákban érünk Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Online Jelentkezés
1

Amennyiben csak egy utazási mód választható a kijelölés autómatikus, ha több kiutazási mód is lehetséges, válaszd ki a számodra megfelelőt.

A naptár segítségével válasszd ki mikor szeretnél utazni. A naptár csak a rendszerünkben foglalható időpontokat tartalmazza. Amennyiben eltérő időpontban szeretnél foglalni kérj ajánlatot kollégáinktól!

 • Jelölések:
 • Foglalható dátum
 • Akciós ajánlat
 • Legjobb ár

A naptárban szereplő árak, minden esetben az adott napon foglalható legjobb alpárat jelölik és egy főre vonatkoznak (általában a két-három ágyas szobatípusra vontakoztatva)!

2

Válassz egy turnust! Ha csak egy választható, akkor a kijelölés automatikus!

3

Válassz egy elhelyezés- illetve szobatípust és máris láthatod a teljes árkalkulációt.

A további opciók beállításával (választható felárak, fakultatív programok) az ár módosítható.

Ha más-más kombinációkra, időpontokra is kiváncsi vagy egyszerűen válts másik időpontra, vagy válassz egy másik opciót, ahol lehetséges.

Árinformáció
Utazást légkondícionált kényelmes autóbusszal Budapestről (és vidéki felszállóhelyekről) Szlovéniába illetve vissza, sállást 4*-os szállodában reggelis ellátással és két alkalommal vacsorával, a feltüntetett programokat, illetve magyar idegenvezetést

Kötelező felárak
 1. Szilveszteri vacsora: 29000 Ft/felnőtt, 29000 Ft/gyermek.


A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.


A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Szilveszter Szlovéniában legjobb áron 79.500 Ft/fő-től foglalható
2018-12-29 és 2019-01-01 között összesen 1 időpontban.*
** Az Szilveszter Szlovéniában árai a szabad szobák és/vagy busz illetve repülőhelyek foglalhatóságának függvényében változhatnak!
A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek!
Pontos árkalkulációt árajánlatkérés vagy jelentkezés esetén küldenek kollágáink!
Kérdésed van? Írj nekünk!

Szakértő kollégáink segítenek!Kérdezz bátran! Válaszolunk!
Észrevétel, kérdés esetén fordulj kollégáinkhoz a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink egyikén, vagy dobj nekünk üzenetet vagy ajánlatkérést innen. ->

Ajánlatkérés esetén írd le nekünk, hogy mikor szeretnél/tek utazni, hogy hányan utaztok, milyen ellátást esetleg milyen szállást szeretnétek stb., így kollégáink pontosabban és gyorsabban tudnak neked megfelelő ajánlatokat küldeni.


Ajánlatkérő adatai


Név
E-mail
Telefonszám

Ajánlatkérés részletei

Üzenet
Ellenőrző kérdés:
Nem vagyok robot
Hasonló utazások
4
Ajánlatkérés
Utazás adatai
★★★★

Szilveszter Szlovéniában

Szlovénia | Ljubljana, Maribor, Postojna, Predjama, Ptuj, Skofja Loka

Idöpont

-

Időtartam

Kiutazás

Ellátás

Útkód

SD3S3FY71- PRO

Ajánlatkérő adatai
Ajánlatkérő neve:
E-mail cím:
Telefonszám:
Megjegyzés
Megjegyzés | Üzenet:
Megrendelő adatai
Megrendelő neve:
E-mail cím:
Telefonszám:
Cím:
Utasok adatai
Megjegyzés
Megjegyzés | Üzenet:
Ellenőrző kérdés:
Nem vagyok robot
 • A imadlakvilag.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
 • Az ajánlatkrés vagy jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
 • Az utazási szerződés az ajánlatkérésre / jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének vagy teljes összegének megfizetése és a kért dokumentumok (utazási szerződés, utazási feltételek stb.) megrendelő által aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre az utazásszervező utazási feltételei és utazási szerződései alapján!
 • Felhívjuk a figyelmet, hogy az árváltoztatás jogát az adott utazás szervezője minden esetben fenntartja (ezt általában a szabad szálláskapacitás, repülőjárat, buszjárat foglalhatósága, illetve a Forint-Deviza árfolyamváltozás befolyásolhatja).
 • Kizárólag utazásszervező kollégáink által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek, illetve a fent felsorlt feltételek teljesülésének függvényében!
 • A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk.
 • Ön, mint weboldal felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.