Szlovénia utazás - Szilveszter Szlovéniában II 3* - Bled, Bohinj, Ljubljana, Maribor, Postojna, Predjama, Skofja Loka
Szlovénia utazas - Szilveszter Szlovéniában II
56.900Ft/fő-től

Szilveszter Szlovéniában II

3 napos szilveszteri kiskörút Szlovénia nevezetességeinél
körutazás
barlangtúra, család, fotóstúra, gyalogtúra, gyerekekkel, kultúra, szilveszter, városnézés
BUSSZAL
REGGELI
FÉLPANZIÓ
Tarts velünk egy csodás téli utazásra Szlovénia legszebb látnivalóihoz. Utazásunk során ellátogatunk Mariborba, Ljubljanába, a világhírű Postojnai cseppkőbarlanghoz, látogatást teszünk a Predjama barlangvárnál. Bled, Szlovénia zöld szíve a mi szívünket is megdobogtatja télen is varázslatos szépségével. imadlakvilag.hu
Programleírás

1.nap: Budapest - Lendva - Maribor - Ljubljana

Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről.Utazás Lendva városába. A Lendvai vár és a legfontosabb nevezetességek megtekintése után folytatjuk utunkat Szlovénia második legnagyobb városába, Maribor-ba. Séta a Dráva menti város hangulatos belvárosában a legfontosabb látnivalók megtekintésével: Városháza, Keresztelő Szent János katedrális és a XV. századi kastély. Továbbutazás majd városnézés a Ljubljanica folyó partján fekvő szlovén fővárosban. Történelmi belváros, pezsgő életű egyetemi negyed, évszázados emlékek, parkok és folyópart. Ljubljanaban a folyó jobb partján található a régi városrész, míg a bal partján az új városnegyedek terülnek el. Városnézésünk során megtekintjük az óváros fölé magasodó várat, a barokk belvárost, a Ljubljanica partjára épült katedrálist, illetve a Tromostovje Hármas hidat. Esti érkezés a szállásra.


2. nap: Postojna barlang - Predjama barlangvár

Kirándulás az ország leghosszabb ismert karsztvidéki barlangjához a Postojnai cseppkőbarlanghoz. A sokszínű és formájú cseppköveket részben barlangvasúton, részben gyalogosan tekinthetjük meg. Továbbutazás a mindössze néhány kilométerre fekvő magas sziklára épített Predjama festői várához. A ma látható reneszánsz stílusú épület több száz éve áll büszkén a sziklatetőn, az egykori erőd épülete szinte bevehetetlen volt. A várat egy 125 méter magas sziklafalra építettek és egy sor titokzatos barlangrendszerrel állt földalatti összeköttetésben. Délután visszautazás a szálláshelyre, készülődés a szilveszter estére. Vacsora a szállodában, majd az Újév köszöntése Ljubljana belvárosában.


3. nap: Skofja Loka - Bled - Bohinj-tó - Budapest

Reggeli a szállodában, majd utazás Skofja Lokába, mely Szlovénia műemlékekben leggazdagabb kisvárosa. Séta a középkori hangulatú óvárosban, majd továbbutazás Bled felé. Látogatás tó felett épült csaknem 100 m-es függőleges sziklafal tetején található középkori várban, majd séta a festői tóparton. Ezt követően a Triglavi Nemzeti Park térségét keressük fel. Először a Bohinji-tó partján, a középkori Száva-híd mellett található Keresztelő Szt. János templomot látogatjuk meg, mely kicsinysége ellenére Szlovénia egyik legszebb szentélye. Szabadidő a tóparton, vagy kabinos felvonóval (egyénileg) feljuthatunk a környék híres kilátópontjára, a Vogel-hegyre (1530 m). Hazautazás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.


Belépők:

Postojnai csepkőbarlang 24 EUR

Predjama vár 12 EUR

(Postojna+Predjama kombinált jegy 32 EUR)

Bled vár 8 EUR

Postojna -  audio guide 2,5 EUR

Predjama -  audio guide 2,5 EUR

Bled vár 8 EUR

Ljubljanai vár siklóval 8 EUR

Szűz Mária kegytemplom 6 EUR

Vogel-hegy felvonó oda-vissza 13,50 EUR


Utazás: autóbusszal

Szállás:  ***szálloda   

Ellátás:  reggeli

Részvételi díj: 56.900,-Ft/fő
Félpanziós felár: 8.000,-Ft/fő
Egyágyas felár: 22.000,-Ft/fő
Sztornó biztosítás: 1,5%

Felszállási lehetőségek:
Budapest-Déli pu. Koronaőr köz: 05:30
Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km: 06:20
Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO: 07:00
Balatonlelle-Marche: 07:35
Nagykanizsa-TESCO parkoló: 08:20

Csatlakozási lehetőségek
Szilveszter Szlovéniában II utazásunkhoz az alábbi helyeken csatlakozhatsz.
 • Balatonlelle | Marche
 • Budapest | Déli pu. Koronaőr köz
 • Nagykanizsa | Tesco parkoló
 • Síófok | Szekszárdi lehajtó Tesco parkoló
 • Székesfehérvár | Shell kút M7
A felszállóhelykre vonatkozó pontos találkozási időpontot a részvételijegyen tüntentetik fel kollégáink!
Árinformáció

utazást autóbusszal Szlovéniába: Maribor - Ljubljana - Postojna - Predjama - Bled - Bohinj - Skofja Loka útvonalon, magyar idegenvezetést, szállást 3*-os hotelben reggelis ellátással

utas -és útlemondási biztosítást, foglalási díjat, fakultatív programok és belépők árát


Kötelező felárak
 1. Foglalási díj: 500 Ft/felnőtt, 500 Ft/gyermek.

Választható felárak
 1. Félpanziós felár: 8000 Ft/felnőtt, 8000 Ft/gyermek.


A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.


A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Kérdésed van? Írj nekünk!

Szakértő kollégáink segítenek!Kérdezz bátran! Válaszolunk!
Észrevétel, kérdés esetén fordulj kollégáinkhoz a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink egyikén, vagy dobj nekünk üzenetet vagy ajánlatkérést innen. ->

Ajánlatkérés esetén írd le nekünk, hogy mikor szeretnél/tek utazni, hogy hányan utaztok, milyen ellátást esetleg milyen szállást szeretnétek stb., így kollégáink pontosabban és gyorsabban tudnak neked megfelelő ajánlatokat küldeni.


Ajánlatkérő adatai


Név
E-mail
Telefonszám

Ajánlatkérés részletei

Üzenet
Ellenőrző kérdés:
Nem vagyok robot
Hasonló utazások
4
Ajánlatkérés
Utazás adatai
★★★

Szilveszter Szlovéniában II

Szlovénia | Bled | Bled, Bohinj, Ljubljana, Maribor, Postojna, Predjama, Skofja Loka

Idöpont

-

Időtartam

Kiutazás

Ellátás

Útkód

BM2P8AMJD- TDM

Ajánlatkérő adatai
Ajánlatkérő neve:
E-mail cím:
Telefonszám:
Megjegyzés
Megjegyzés | Üzenet:
Megrendelő adatai
Megrendelő neve:
E-mail cím:
Telefonszám:
Cím:
Utasok adatai
Megjegyzés
Megjegyzés | Üzenet:
Ellenőrző kérdés:
Nem vagyok robot
 • A imadlakvilag.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
 • Az ajánlatkrés vagy jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
 • Az utazási szerződés az ajánlatkérésre / jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének vagy teljes összegének megfizetése és a kért dokumentumok (utazási szerződés, utazási feltételek stb.) megrendelő által aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre az utazásszervező utazási feltételei és utazási szerződései alapján!
 • Felhívjuk a figyelmet, hogy az árváltoztatás jogát az adott utazás szervezője minden esetben fenntartja (ezt általában a szabad szálláskapacitás, repülőjárat, buszjárat foglalhatósága, illetve a Forint-Deviza árfolyamváltozás befolyásolhatja).
 • Kizárólag utazásszervező kollégáink által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek, illetve a fent felsorlt feltételek teljesülésének függvényében!
 • A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk.
 • Ön, mint weboldal felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.