Szlovénia utazás - Szlovénia kincsei - Skofja Loka, Postojna, Predjama, Bled és Bohinj 4* - Bled, Bohinj, Kranj, Maribor, Postojna, Predjama, Skofja Loka
Szlovénia utazas - Szlovénia kincsei - Skofja Loka, Postojna, Predjama, Bled és Bohinj
49.900Ft/fő-től

Szlovénia kincsei - Skofja Loka, Postojna, Predjama, Bled és Bohinj

4 napos utazás Szlovénia csodás látnivalóinál
 • + 8
  fotó
 • körutazás
  gyalogtúra, hétvége, kultúra, városnézés
  BUSSZAL
  REGGELI
  FÉLPANZIÓ
  Tarts velünk egy 4 napos kiránduló és városnéző programra és fedezd fel Szlovénia természeti és kulturális kincseit! Utunk során ellátogatunk Mariborba, az ezer éves Skofja Loka városába, Bledbe, a Bohinji tóhoz, a Postojnai csepkőbarlanghoz, Predjama várához és a festői Piránba is. imadlakvilag.hu
  Programleírás

  1. nap: Budapest - Székesfehérvár - Balatonlelle - Zalakomár - Szlovénia

  Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovéniába. Érkezés Mariborba a délelőtti órákban. A második legnagyobb szlovén városban tett sétánk során a világ legrégibb ma is termő szőlőtőkéjét is látni fogjuk. Délután rövid sétát teszünk Skofja-Loka-ban, amely Szlovénia legrégebbi városa. 973-ban említik először a nevét. Érkezés Kranj-ba, ahol elfoglaljuk a szállásunkat, majd vacsora.


  2. nap: Postojna - Predjama - Piran

  Reggeli után a Postojnai Cseppkőbarlangot látogatjuk meg, mely az egyik legnagyobb barlang a világon. A barlang meglátogatása után Predjama várát nézzük meg. A délutánt a tengerparton, a középkori Piran megtekintésével töltjük. Visszautazunk a szállodába, majd vacsora.


  3. nap:  Bled - Bohinj

  Reggeli után a Bledi-tóhoz utazunk. Itt meglátogatjuk az ezer éves bledi várat és a pletnázást sem hagyhatjuk ki! A Bledi-szigetre különleges helyi bárkával, pletnával juthatunk át. Innen a legszebb a kilátás az egész tóra, és ha megkongatjuk a sziget harangjait, akkor szerencsénk lesz. Ezután szabadprogram a tó partján. Délután a vadregényes Bohinji-tó partjára, Ribcev Laz-ba utazunk. Itt megnézzük a hegyek között élő híres Aranyszarvú szobrát. Visszautazás a szállodába, majd vacsora.


   4. nap: Kranj - Ljubljana
  Reggeli után elhagyjuk szállásunkat és hazaindulunk. Útközben megismerkedünk a főváros, Ljubljana nevezetességeivel. Városnéző sétát teszünk, majd siklóval felmegyünk a várba is. Délután folytatjuk hazautunkat, érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban.


  Tájékoztató belépőjegy költségek a teljes programra: (2016. évi árak alapján): kb. 60-65 Euro
  Kiutazás: autóbusszal
  Szállás: 4*-os hotelben Kranjban
  Ellátás: A Szlovénia kincsei program reggelis alapellátással foglalható, felár ellenében vacsora igényelhető.

  Csatlakozási lehetőségek
  Szlovénia kincsei - Skofja Loka, Postojna, Predjama, Bled és Bohinj utazásunkhoz az alábbi helyeken csatlakozhatsz.
  • Balatonlelle | Marche
  • Budapest
  • Székesfehérvár
  A felszállóhelykre vonatkozó pontos találkozási időpontot a részvételijegyen tüntentetik fel kollégáink!
  Árinformáció
  utazást autóbusszal Szlovéniába, magyar idegenveztést, 3 éj szállást Kranjban 4*-os hotelben reggelis ellátással, idegenforgalmi adót
  utas -és útlemondási biztosítást, belépők árát
  Kötelező felárak
  1. Foglalási díj: 500 Ft/felnőtt, 500 Ft/gyermek.

  Választható felárak
  1. Vacsora felár: 9000 Ft/felnőtt, 9000 Ft/gyermek.


  A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.


  A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
  Kérdésed van? Írj nekünk!

  Szakértő kollégáink segítenek!  Kérdezz bátran! Válaszolunk!
  Észrevétel, kérdés esetén fordulj kollégáinkhoz a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink egyikén, vagy dobj nekünk üzenetet vagy ajánlatkérést innen. ->

  Ajánlatkérés esetén írd le nekünk, hogy mikor szeretnél/tek utazni, hogy hányan utaztok, milyen ellátást esetleg milyen szállást szeretnétek stb., így kollégáink pontosabban és gyorsabban tudnak neked megfelelő ajánlatokat küldeni.


  Ajánlatkérő adatai


  Név
  E-mail
  Telefonszám

  Ajánlatkérés részletei

  Üzenet
  Ellenőrző kérdés:
  Nem vagyok robot
  Hasonló utazások
  4
  Ajánlatkérés
  Utazás adatai
  ★★★★

  Szlovénia kincsei - Skofja Loka, Postojna, Predjama, Bled és Bohinj

  Szlovénia | Bled, Bohinj, Kranj, Maribor, Postojna, Predjama, Skofja Loka

  Idöpont

  -

  Időtartam

  Kiutazás

  Ellátás

  Útkód

  068BW6XDF- MIL

  Ajánlatkérő adatai
  Ajánlatkérő neve:
  E-mail cím:
  Telefonszám:
  Megjegyzés
  Megjegyzés | Üzenet:
  Megrendelő adatai
  Megrendelő neve:
  E-mail cím:
  Telefonszám:
  Cím:
  Utasok adatai
  Megjegyzés
  Megjegyzés | Üzenet:
  Ellenőrző kérdés:
  Nem vagyok robot
  • A imadlakvilag.hu weboldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
  • Az ajánlatkrés vagy jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
  • Az utazási szerződés az ajánlatkérésre / jelentkezésre küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének vagy teljes összegének megfizetése és a kért dokumentumok (utazási szerződés, utazási feltételek stb.) megrendelő által aláírt példányainak visszajuttatása után, a szabad helyek függvényében jön létre az utazásszervező utazási feltételei és utazási szerződései alapján!
  • Felhívjuk a figyelmet, hogy az árváltoztatás jogát az adott utazás szervezője minden esetben fenntartja (ezt általában a szabad szálláskapacitás, repülőjárat, buszjárat foglalhatósága, illetve a Forint-Deviza árfolyamváltozás befolyásolhatja).
  • Kizárólag utazásszervező kollégáink által írásban visszaigazolt árak, árajánlatok tekintendők véglegesnek a szabad helyek, illetve a fent felsorlt feltételek teljesülésének függvényében!
  • A honlapon szereplő helyesírási hibákért, az időközben aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk.
  • Ön, mint weboldal felhasználó elfogadta és értelmezte ezen felhívást, bárminemű megrendelés vagy ajánlatkérés leadásánál.